Search
Close this search box.

Kolegji Universitar i Biznesit pjesëmarrës në panairin Work & Study 2024 në qytetin e Kavajës dhe Beratit

Detajet

📌Berati dhe Kavaja ishin qytetet për t’i thënë çdo maturanti ofertën akademike që Kolegji Universitar i Biznesit (KUB) ofron për ta, bursat e studimit për të gjithë maturantët ekselentë, ata me ndihma ekonomike dhe talentet e spikatura✅

📌Në Berat dhe Kavajë i treguam çdo maturanti që ekziston mundësia për të studiuar një semestër në një nga shtetet perëndimore, partnere me KUB, nëse dëshira dhe ambicja është me ta.

😍Po ashtu në Berat dhe Kavajë i treguam çdo maturanti që praktikat profesionale tek ne janë kryesore për tregun e punës dhe në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë punësojmë studentët menjëherë sapo dalin nga dyert e auditorit.

📚Kolegji Universitar i Biznesit është motorri i dijes për cilindo prej jush që kërkon të ardhme të sigurt. 

✅Studio në KUB dhe puno kudo❕

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.