Search
Close this search box.

Kolegji Universitar i Biznesit pjesëmarrës në edicionin e dytë të Automitive Fair Albania

Detajet

✅ Kolegji Universitar i Biznesit ishte pjesëmarrës në edicionin e dytë të “Automotive Fair Albania II”, organizuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor, Bashkia Tiranë, Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, Tirana European City of Sport 2023.

✔️ Ky event madhështor startoi në 🗓 26 Tetor dhe premton mundësi të jashtëzakonshme për ndërkombëtarizim dhe shkëmbim eksperiencash, me vizibilitet të gjerë, mundësi të panumërta për të zgjeruar rrjetin e kontakteve dhe bashkëpunimeve të reja emocionuese.

KUB gjithmonë është pranë mundësive të reja❕

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.