EN/AL

Kolegji Universitar i Biznesit përmes Programit Erasmus + pati kënaqësinë të mirëpres staf nga universiteti partner, RISEBA University, Letoni. 

Detajet

Kolegji Universitar i Biznesit përmes Programit Erasmus + pati kënaqësinë të mirëpres staf nga universiteti partner, RISEBA University, Letoni.

Gjatë takimeve të zhvilluara në ndjekje nga Zyra e Rektoratit dhe Zyra e Kërkimit Shkencor dhe Projekteve patëm mundësinë për të vendosur urat e bashkëpunimit midis KUB dhe Universitetit RISEBA për të ardhmen dhe për mundësinë e zhvillimit të një programi të dyfishtë.

Gjithmonë KUB ka nxitur dhe do të mbështesë frymën e ndërkombëtarizimit nëpërmjet Programit Erasmus + përmes mobiliteteve te stafit dhe studentëve.

Erasmus+ #KUB #ndërkombëtarizim #Erasmus +
Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.