Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Logo-Blue-247-89
Albanian      English

“Kolegji Universitar i Biznesit organizoi Konferencën e X-të Ndërkombëtare Shkencore në ambientet e tij”

Detajet

✅ Kolegji Universitar i Biznesit organizoi Konferencën e X-të Ndërkombëtare Shkencore me temë:

“Roli i kerkimit shkencor në zhvillimin e territorit, inovacionit dhe komunitetit “

👨‍💻👩‍💻Pjesëmarrës me punimet e tyre shkencore në këtë konferencë ishin bashkëpunëtorët dhe partnerët që Kolegji Universitar i Biznesit ka kijuar në më shumë se nje dekade që prej themelimit të tij.

📚Partnerët europianë si
Ljubljana School of Business- VSPV, Slloveni, 🇸🇮 Zagreb School of Business (PVZG), Kroaci 🇭🇷, University of Applied Sciences (UTENA), Lituani 🇱🇹, International University of Struga (IUST), Maqedonia e Veriut 🇲🇰, përfaqësues nga projekti CHOST ku bën pjesë dhe Kolegji Universitar i Biznesit, përfaqësues nga kompanitë partnere, përfaqësues nga Institucionet e Arsimit Profesional dhe të gjithë stafet akademike të brendshme dhe të ftuar të Kolegjit Universitar të Biznesit etj nuk mund të mos ishin pjesëmarrës të kësaj Konference Shkencore Ndërkombëtare të organizuar nga KUB nëpërmjet prezencës online në konferencë.

🙏Vlerësime dhe mirënjohje për cilindo pjesëmarrës në këtë Konferencë të X-të të KUB që u realizua me sukses dhe në lartësinë e duhur pranë mjediseve tona.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.