Search
Close this search box.

Kolegji Universitar i Biznesit mirëpriti në një takim ditën e sotme PhD. Zendel Abedin Shehi

Detajet

Kolegji Universitar i Biznesit mirëpriti në një takim ditën e sotme PhD. Zendel Abedin Shehi, President i Institutit Europian për Menaxhim, Drejtësi dhe Diplomaci.

Takimi u shoqërua me firmosjen e një marrëveshje bashkëpunimi midis dy institucioneve si dhe mbajtjen e një leksioni të hapur nga PhD. Zendel Abedin Shehi, me temë “Komunikimet verbale dhe jo verbale në menaxhimin dhe marrëdhëniet me publikun”.

Leksioni u ndoq me shumë interes nga studentë të KUB-it, të cilët në përfundim u pajisën dhe me certifikatë pjesëmarrje.

Kolegji Universitar i Biznesit falenderon PhD. Zendel Abedin Shehi për bashkëpunim si dhe leksionin interesant!

71773511_2549159268661859_6187163302016057344_n74234617_2549158481995271_364207402725146624_n74357025_2549158178661968_2647057115541143552_n75614085_2549158811995238_988726412414287872_n77052675_2549158101995309_6251055050827759616_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.