Search
Close this search box.

Klubi i Filozofisë, i ftuar Z. Ergys Mertiri

Detajet

Ditën e martë, dt. 27 Prill 

Klubi i Filozofisë “Kub-Veritas” në Kolegjin Universitar të Biznesit,

Mbajti takimin e rradhës me të ftuar ligjëruesin e filozofisë z. Ergys Mertiri, me temë librin Max Horkheimer, “Kritikë e arsyes instrumentale”

I ftuari trajtoi përdorimin e arsyes, si një instrument për të pasur një qëllim final publik, mbi përmirësimin e jetes shoqërore, ekonomike dhe politike.

U trajtuan problematikat dhe fenomenet e kohës në raport me konceptet e autorit.

Në këtë takim u përfshinë qeveria studentore, së bashku me studentët e KUB.

Takimi u zhvillua në auditor dhe online.

[ngg src=”galleries” ids=”21″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″] 

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.