EN/AL

Kahoot Quiz

Detajet

✅Praktikat më të mira i vijnë në ndihmë studentëve të KUB përmes njohjes së platformave elektronike për testimin e njohurive.

👨‍🏫Pegagogët tanë përqafojnë metodologjitë më bashkëkohore dhe i percjellin ato auditoreve tanë me shumë përkushtim.

😍KUB përkrah vazhdimisht risitë zhvillimore në shërbim të ndërtimit të kapaciteteve të studentëve.

📌Bashkohuni me risitë dhe inovacionin!
📌Bashkohuni me KUB!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.