EN/AL

Java e Orientimit në KUB!

Detajet

✅ Startoi bukur dhe auditoret plot “Java e Orientimit” në Kolegjin Universitar të Biznesit!

📍 KUB i uron suksese të gjithë studnetëve dhe stafit akademik të tij në këtë vit të ri akademik 2022-2023!

✔️ Zgjedhja juaj❓

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.