Java e ndërkombëtarizimit me Universitetet partnere

Detajet

Në kuadër të zhvillimit të performacës akademike kërkimore shkencore dhe zgjerimit të partneritetit me rrjetin e Institucioneve ndërkombëtare

Dr.Irsida Dinoshi, zv.Dekane e Fakultetit të Ekonomisë përfaqësoi Kolegjin Universitar të Biznesit si lektore e ftuar në aktivitetin vjetor

të Kodolanyi Janos University – Java e 10 të Ndërkombëtare.

Kjo javë i dedikohet i zgjerimit të partneritetit ndërmjet Institucioneve të Arsimit të Lartë në vijim të angazhimit të përbashkët në Programin Erasmus+ Staff Mobility.

Znj. Dinoshi mbajti një orë leksioni të hapur me temë “Matja dhe Menaxhimi i Ekspozimit Kontabël”;

Pjesë e lëndës Financat Ndërkombëtare.

Aktiviteti u ndoq me interes nga 30 pjesëmarrës, studentët dhe stafi akademik i KJU, të cilët treguan interes të veçantë mbi mundësitë që ata do të kenë kur të vizitojnë Kolegjin Universitar
të Biznesit dhe Shqipërinë.

[ngg src=”galleries” ids=”15″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″] 

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.