EN/AL

HAPAT QË DUHEN NDJEKUR PËR MARRJEN E LEKSIOMEVE ONLINE 🌐🗂

Detajet

HAPAT QË DUHEN NDJEKUR PËR MARRJEN E LEKSIOMEVE ONLINE 🌐🗂

Hapi 1: Klikoni faqen web www.kub.edu.al dhe më pas rubrikën PORTALI (https://sites.google.com/a/uab.edu.al/portal/).
Hapi 2: Logohuni tek ikona e gmail-it me adresën e KUB
Hapi 3: Pasi të jeni loguar, rikthehuni dhe njëherë tek portali dhe klikoni fakultetin tuaj (e gjeni lartë në të majtën tuaj)
Hapi 4: Klikoni mbi emrat e profesorëve dhe aty shfaqen leksionet e secilit.
.
⚠ Nëse keni probleme me logimin mos hezitoni të na kontaktoni në whatsapp në 0698899999
.
Për më tepër, klikoni videot ilustruese https://www.facebook.com/groups/1926869664223751/permalink/2690974841146559/

Kujdesuni për veten!

https://www.facebook.com/groups/1926869664223751/permalink/2690974841146559/
Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.