EN/AL

Guida Studentore 2019-2020

Detajet

[pdf-embedder url=”http://kub.edu.al/wp-content/uploads/2019/10/Guida-Studentore-2019-2020.pdf” title=”Guida Studentore 2019-2020″]

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.