Search
Close this search box.

Gjyqi Imitues

Detajet

Studentët e vitit të tretë të Fakultetit të Drejtësisë në bashkëpunim

me Gjyqtarin Engert Pëllumbi (Gjyqtar i Rrethit Gjyqësor Fier) ishin pjesë e improvizimit në gjyqin imitues të realizuar në mjediset e APB-së gjatë ditës së djeshme. 13260015_1764984570412670_4818520396116953758_nQëllimi i këtij aktiviteti ishte njohja nga afër e studentëve me procedurat dhe rregullat gjyqësore. Kazusi i marrë në këtë gjyq ishte “Shkelja e Rregullave të Qarkullimit Rrugor”, një fenomen ky i përhapur gjerësisht në Shqipëri. Përfaqësuesit në këtë gjyq, edhe pse studentë u treguan profesionistë të vërtetë dhe u mbrojtën mjaft mirë. Në përfundim të këtij gjyqi, gjykata vendosi dënimin me 5 vite burgim për shkelësin e rregullave dhe shkaktarin e aksidentit.
Falënderojmë Gjyqtarin E. Pëllumbi si dhe studentët e Fakultetit të Drejtësisë për këtë iniciativë mjaft interesante.

APB, your partner to success!

13256370_1764983387079455_1139528810886881925_n13240161_1764985103745950_1068120288784204092_n (1)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.