EN/AL

Fundjava në natyrë

Detajet

Studentët e pasionuar pas natyrës këtë fundjavë ju bashkuan nismës së Qeverisë Studentore të Akademisë Profesionale të Biznesit, ku të gjithë së bashku marshuan dhe eksploruan Syrin e Ciklopit (Urtha e Zezë) në zonën e Krrabës. Pjesëmarrësit u udhëhoqën dhe orientuan nga një guidë e kualifikuar, të cilët i njohën ata me zonën, kanionet, historinë dhe legjendat e zonës.

IMG_7639IMG_7763

“The World is Yours to Explore”

Ndaj ju ftojmë të na bashkoheni në nismën e radhës 😉

IMG_7901IMG_7679

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.