Filluan trajnimet e detyrueshme për “Ndërmjetësit e Pasurive të Paluajtshme” në KUB!

Detajet

✅ Startoi me sukses trajnimi i detyrueshëm për “Ndërmjetës të Pasurive të Paluajtshme” me grupin e parë të agjentëve dhe konsulentëve imobiliar me përfaqësues nga të gjithë kompanitë/agjensitë imobiliare që operojnë në vendin tonë.

✔️ Ndërkohë vijojnë regjistrimet për këtë program trajnimi dhe në ditët në vijim për të qenë pjesë e këtij grupi agjentësh të parë.

▶️ Në përfundim të trajnimit të detyrueshëm të gjithë agjentët që përfundojnë me sukses do të pajisen me licencë si Ndërmjetës të Pasurive të Paluajtshme nga Ministria e Drejtësisë

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.