Festa e Akreditimit

Detajet

Me rastin e “AKREDITIMIT” Akademia Profesionale e Biznesit organizon eventin e radhës,

ky një nga më të rëndësishmit të këtij Institucioni dhe të studentëve të tij:

Në datë 9 nëntor 2012 ” MEGA–ACCREDITATION–PARTY” @ AUSTRIA Club ora 22:30!!!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.