EN/AL

Explore Deloitte tashmë në ambientet e KUB për mundësi kntershipi, praktike dhe punësimi për studentët tanë

Detajet

Nën moton “Expolre Deloitte”, një ndër kompanitë më të mëdha (Big Four) të Auditimit që operon në vendin tonë si DELOITTE, prezantuan përpara studentëve të KUB projektet e së tashmes dhe të ardhmes, mundësinë e intershipeve, praktikave dhe rekrutimin e studentëve që shfaqin interes për punësim direkt pranë kompanisë.

✔️ Pjesë e këtij takimi ishin studentët KUB.

😍 KUB është gjithmonë në mbështetje të partneriteteve të tilla që në qendër kanë vetë studentin…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.