Search
Close this search box.

Erasmus + Mobility Staff,Ljubljana School of Business, Slovenia

Detajet

✅ Në kuadër të Programit Erasmus+ me mobilitet staf, përfaqësues të 🏫 Kolegjit Universitar të Biznesit me realizuan një cikël leksionesh në kuadër të këtij programi e cila ishte një eksperience e jashtëzakonshme në Ljubljana School of Business, Slloveni🇸🇮
📌Shkëmbimet e eksperiencave shërbejnë gjithmonë e më shumë për të patur edukim sa më cilësor në Kolegjin Universitar të Biznesit.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.