Search
Close this search box.

Dita ndërkombëtare e Tokës

Detajet

Në kuadër të projektit Metamorfoza e Lumit Ishëm, zhvillohet aktiviteti i radhës ku studentët e Kolegjit Universitar të Biznesit të udhëhequr nga pedagogë të KUB u njohën në terren me aktivitete mjedisore dhe sociale mbi sensibilizimin dhe kontributin e të rinjve në komunitetet ku ata jetojnë.

🌎Kjo duke festuar ditën e Tokës dhe duke u bërë bashkë me natyrën për kontributin e një ekosistemi të gjallë e plot jetë.

📚KUB është bashkëpunues dhe bashkëveprues në çdo iniciativë të tillë!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.