Search
Close this search box.

Dita e mbrojtjes së diplomave (Bachelor, FE)

Detajet

Sot studentët e Bachelorit në Fakultetin e Ekonomisë mbyllën me sukses rrugëtimin tre vjeçar në KUB. Përballë një komisioni të posaçëm ata prezantuan punimet e tyre, të cilat u shoqëruan me përgëzime, sugjerime si dhe kritika.

Suksese në sfidat e mëtejshme që ju presin!

 

DSC_0028DSC_0044DSC_0050DSC_0076

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.