Dhuro gjak, shpëto jetë

Detajet

Tradita e dhurimit të gjakut në Kolegjin Universitar të Biznesit vazhdon….

Momente nga dita e sotme, gjatë dhurimit të gjakut në mjediset e Kolegjit Universitar të Biznesit!
“Dhuro gjak, shpëto jetë”
Falenderojmë studentët dhurues dhe Fondacionin Fundjavë Ndryshe për bashkëpunimin! 

29570434_2106481489596308_122972496555942917_n29570471_2106481299596327_6140355705441300597_n29683148_2106480976263026_7116974375048376212_n29790962_2106481559596301_5773867672779931298_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.