Search
Close this search box.

Ceremonia për dhënien e bursave nga disa universitete, për fëmijët e punonjësve të policisë të rënë në detyrë

Detajet

Ditën e mërkurë, datë 14 Tetor 2020, në orën 09.00,

Në ambjentet e Ministrisë së Brendshme u organizua ceremonia për dhënien e bursave nga disa universitete, për fëmijet e punonjësve të policisë të rënë në detyrë.

Kolegji Universitar i Biznesit gjithmonë në politikat e tij do të mbështesë me bursa sociale këtë kategori studentësh dhe në vijimësi të aktivitetit të tij arsimor.

Për të lexuar fjalimin falenderues të Ministrit të Brendshëm, Z. Sandër Lleshaj, klikoni këtu.

 

[ngg src=”galleries” display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.