Search
Close this search box.

Ceremonia e shperndarjes se certifikatave per grupin e katert te trajnimit mbi Pasurite e Paluajtshme ne KUB

Detajet

✅ Në ambjentet e Godinës B të Kolegjit Universitar të Biznesit🏫 u organizua sot në auditor “Ceremonia e dhënieve të Certifikatave” të grupit të tretë që përfunduan me sukses testimin përfundimtar të programit të detyrueshëm të trajnimit për “Ndërmjetës të Pasurive të Paluajtshme”.

😍 Ndërkohë vijojnë regjistrimet për grupin e pestë i cili fillon javën që vjen.

▶️ Ftojmë të gjithë kandidatët, individët që kanë dëshirë të ushtrojnë këtë profesion, agjentët dhe konsulentët imobiliarë aktualë që të regjistrohen për të kryer këtë trajnim dhe më pas të licensohen nga Ministria e Drejtësisë.

📌Ju mirëpresim në ambjentet tona të godines B

📲 Kontakt: +355 69 88 99 999

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.