Search
Close this search box.

Ceremonia e mirëseardhjes!

Detajet

Sot është një ditë e veçantë për të gjithë ata studentë të cilët ulen për herë të parë në auditorët tanë. Në sytë e tyre dukej qartë emocioni për rrugëtimin e ri që po nisin në rrugën e gjatë dhe të bukur të dijes, rrugë e cila kërkon përkushtim dhe sakrificë.
Gjatë këtij viti akademik ju do të keni mundësinë të përjetoni një eksperiencë të re, të veçantë dhe me më shumë hapësira për shprehjen e aftësive dhe mendimeve tuaja.
Ndërkohë një ditë e veçantë është dhe për stafin tonë akademik, i cili ka angazhimin dhe përgjegjshmërinë për të bërë më të mirën për ju, për të qenë nesër shembulli më i mirë i profesionistëve të ardhshëm.

Suksese të gjithë studentëve dhe stafit të akademik në KUB!

Ju nuk do të ecni kurrë të vetëm…

72552166_2508852739359179_4860544768679084032_n72850354_2508856172692169_5599528565226864640_n72955534_2508853686025751_5542209490767577088_n73003509_2508856899358763_2988898768130146304_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.