EN/AL

Ceremonia e Diplomimit 2021

Detajet

Kolegji Universitar i Biznesit ka për kënaqësi t’iu ftojë në këtë event madhështor dhe të shumëpritur studentë, prindër dhe bashkëpuntor
Është dita juaj për celebruar këtë udhëtim të dijes plot sukses dhe krenari!

Ditën e Premte, më datë 05 Nëntor 2021 ju mirëpresim pranë amjebteve të Kishës Ortodokse, Qendra Kulturore në orën 17:00 për të festuar së bashku përkushtimin, suksesin, dhe vullnetin e pandarë në rrugën e dijes.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.