Search
Close this search box.

“Be Social, Be Creative; Social Media Marketing”

Detajet

Sot në mjediset tona u zhvillua trajnimi “Be Social, Be Creative; Social Media Marketing”
Ky trajnim vjen falë bashkëpunimit dhe mbështetjes tonë me Qendrën e Formimit Profesional Globe TIK & Language Education.
dsc_1238Trajnimi ishte në formatin “non formal education” në të cilin morën pjesë mbi 45 studentë nga universitete të ndryshme vendase publike dhe private, të cilët u njohën nga afër me disa mënyra të rëndësishme dhe inovative në marketingun e ditëve të sotme.
Konkretisht gjatë këtij trajnimi u prekën çështje si:
• Marketingu në internet & rrjetet sociale;
• Network-u;
• Pse duhet të punësojmë një Social Media Manager?;
• Inovacioni dhe Kreativiteti në SMM;
• Siguria online, etj.

Duke falënderuar të gjithë studentët e pranishëm si dhe organizatorët për këtë event kaq të veçantë, u urojmë sa më shumë suksese në eventet e ardhshme.

20170121_101306  dsc_1222

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.