Search
Close this search box.

Bashkia Tiranë fton Kolegjin Universitar të Biznesit për të festuar 8 Dhjetorin, Ditën Kombëtare të Rinisë

Detajet

 

 

Më 8 Dhjetor 1990 studentët e guximshëm munden frikën dhe u përballën me regjimin diktatorial . Është ngjarja më e madhe që ndryshoi historinë tonë.
8 Dhjetori është dita e tyre, është dita jonë, është dita e gjithë të rinjve shqiptarë.

Studentët e Kolegjit Universitar të Biznesit janë të ftuar nga Bashkia Tiranë për të festuar Ditën Kombëtare të Rinisë, për tu njohur me vizionin dhe platformën e Tiranës si Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022.

Datë 8 Dhjetor
Ora 11.00
Pallti i Kongreseve

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.