Search
Close this search box.

APB Trofe!

Detajet

Vlersimi si “Sipërmarrja e vetme e suksesshme në fushën e edukimit për vitin 2013”

Dhurata më prestigjioze për Akademinë Profesionale të Biznesit në këtë prag festash fundviti!!!

Akademia Profesionale e Biznesit u kurorëzua dhe vlerësua me një çmim të veçantë nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë si
“Sipërmarrja e vetme në fushën e edukimit më e suksesshmja e Vitit 2013″!!!
Në këtë event gala të ndarjeve të këtyre çmimeve dhe kurorëzimeve të sipërmarrjeve të ndryshme në llojin e tyre, ishin për dhënien
e këtyre çmimeve edhe pjesëtarë të kabinetit qeveritar të Shqipërisë!!!

[rev_slider alias=”APB Trofe!”]

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.