APB Sponsor

Detajet

“Akademia Profesionale e Biznesit” sponsor i “S.K.Tirona”

“Tirona” është vlerë, traditë, histori dhe tashmë ne jemi pjesë e kësaj historie suksesi!

Sot në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit u zyrtarizua uniforma e Ekipit të parë S.K.Tirana (Volejboll Meshkuj), ku sponsor zyrtar që do të shoqëroj këtë skuadër ne rrugën e sukseseve të mëtejshme është Akademia Profesionale e Biznesit!!!

Suksesi nis këtu!!!
“S.K. Tirona”, Akademia Profesionale e Biznesit ju mbështet në Suksesin Tuaj të mëtejshëm!!!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.