EN/AL

Academic staff mobility (teaching)

Detajet

Kolegji Universitar i Biznesit në rrjetëzimin e tij të partnershipeve shënon teaching mobility pranë ambjeteve të tij.

😍Patëm kënaqësinë të mirëpresim staf nga RISEBA University of Applied Sciences, Letoni 🇱🇻 në kuadër të Programit Eramsus + duke plotësuar në këtë mënyrë targetin tonë të përvitshëm për zhvillimin e mëtejshëm të bashkëpunimeve dhe shkëmbimet e eksperiencave ndërkombëtare më të mira në fushën e mësimdhënies.

🇪🇺Erasmus +, an opportunity not to be missed🤝

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.