Search
Close this search box.

ACADEMIC STAFF MOBILITY (TRAINING) NGA UNIVERSITY OF CADIZ, SPANJË.

Detajet

📚Kolegji Universitar i Biznesit në rrjetëzimin e tij të partnershipeve dhe bashkëpunimeve midis IAL-ve ndërkombëtare shënon training mobility në kuadër të programit Erasmus + pranë ambjeteve të tij.

😍Patëm kënaqësinë të mirëpresim staf nga University of Cadiz 🇪🇸 në kuadër të Programit Eramsus + duke plotësuar në këtë mënyrë targetin tonë të përvitshëm për zhvillimin e mëtejshëm të shkëmbimeve të eksperiencave më të mira ndërkombëtare në fushën e programeve të BE-së, projekteve dhe edukimit!

🇪🇺Erasmus +, an opportunity not to be missed🤝

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.