Praktikat profesionale në KUB

Detajet

Momente nga një orë seminari në Laboratorin e Elektrikës në KUB. 💡🔌
Praktika profesionale është një pjesë e rëndësishme për studentët e programit “Teknik i Lartë Sistemesh Elektrike”, pasi vë në zbatim njohuritë e marra në auditoret e KUB.🏬

Lidheni të ardhmen tuaj me profesionet e së nesërmes! Lidheni të ardhmen tuaj me KUB! 👨‍💼👩‍🔧🎓

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.