EN/AL

AKREDITIMI INSTITUCIONAL!

Detajet

AKREDITIMI INSTITUCIONAL!🔝⭐⭐

27540060_2076575245920266_3381134791506147736_n

Bashkëngjitur gjeni Vendimin e ASCAL:

[pdf-embedder url=”http://kub.edu.al/wp-content/uploads/2018/03/APAAL-VENDIMI-I-BORDITTE-AKREDITIMIT-ilovepdf-compressed.pdf” title=”APAAL VENDIMI I BORDITTE AKREDITIMIT-ilovepdf-compressed”]

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano tĂ« gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarĂ«ve tĂ« personalizimit nĂ« pajisjen tuaj pĂ«r tĂ« pĂ«rmirĂ«suar navigimin nĂ« faqe, pĂ«r tĂ« analizuar pĂ«rdorimin e sajtit dhe pĂ«r tĂ« ndihmuar nĂ« pĂ«rpjekjet tona tĂ« marketingut.