EN/AL

Covid - 19

RREGULLAT QË DUHET TË ZBATOJMË PËR MBROJTJEN DHE PARANDALIMIN E COVID-19 NË KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT

Disa nga rregullat janë:
– Duhet të mbani maskë 😷
– Duhet të mbani rradhë dhe distancë për matjen e temperaturës
– Duhet të shmangni shtrëngimin e duarve
– Duhet të mbani rradhë dhe distancë nga njëri-tjetri
– Duhet të lani vazhdimisht duart me ujë dhe sapun
– Duhet të dizifektoni vazhdimisht duart me alkool

Gjithashtu, duhet që: mos qëndroni në korridor, shmangni hyrje daljet, shmangni konsumimin e ushqimit, etj.

Të gjithë së bashku do ta kalojmë këtë sfidë!

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.