EN/AL

Z. Artan Gjergji, Drejtor Ekzekutiv (CEO), ALSE.🏱📉 do tĂ« jetĂ« ftuar nĂ« leksionin online nĂ« KUB nĂ« lĂ«ndĂ«n “Tregje dhe Instit. Financiare”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

KĂ«rko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

â„č
Ju informojmĂ« se ditĂ«n e premte, datĂ« 08.05.2020, 🕘 14.00 gjatĂ« leksionit online nĂ« lĂ«ndĂ«n 📚 “Tregjet dhe Institucionet Financiare” tĂ« udhĂ«hequr nga pedagogu Dr. Ardi Bezo, do tĂ« jetĂ« i ftuar Z. Artan Gjergji, Drejtor Ekzekutiv (CEO), ALSE.🏱📉
Tema qĂ« do tĂ« zhvillohet Ă«shtĂ« “Sfidat dhe Prespektivat e BursĂ«s Shqiptare tĂ« Titujve”📈

Leksioni do tĂ« zhvillohet nĂ« portalin🌐 e KUB, nĂ« faqen e pedagogut Dr. Ardi Bezo
Linku nga ku mund ta ndiqni: https://sites.google.com/a/uab.edu.al/dr-c-ardi-bezo/

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano tĂ« gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarĂ«ve tĂ« personalizimit nĂ« pajisjen tuaj pĂ«r tĂ« pĂ«rmirĂ«suar navigimin nĂ« faqe, pĂ«r tĂ« analizuar pĂ«rdorimin e sajtit dhe pĂ«r tĂ« ndihmuar nĂ« pĂ«rpjekjet tona tĂ« marketingut.