Vazhdojnë mbrojtjet e praktikave profesionale në KUB


Vazhdojnë mbrojtjet e praktikave profesionale për vitet e III Bachelor dhe vitet e II Master në KUB.

 

DSC_0262DSC_0337

DSC_0442DSC_0440

DSC_0107DSC_0071

Share This: