Search
Close this search box.

V National Scientific Conference

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

On May 25, 2018 in the premises of the University College of Business was held the V National Scientific Conference on “DYNAMICS OF ALBANIAN LAW AND ECONOMY FROM THE SCANDERBY PERIOD TO THE COMMON LEGISLATION”.

This conference was chaired by a panel of academics and prominent figures in the field of Economics and Justice, namely:
– Prof. As. Dr. Ylber Bezo, President KUB
– Prof. Dr. Irakli Koçollari, Rector KUB
– Prof. Dr. Bardhyl Çipi, Institute of Forensic Medicine
– Mr. Elton Haxhi, Deputy. Minister of Finance and Economy
– Mrs. Flutura Xhabija, President of SHGPAZ
as well as under the charismatic moderation of Dr. Enis Fita.

Part of the conference were many guests from other public and private universities, state institutions, businesses, students, etc.
This conference was accompanied by over 30 scientific papers, which were professionally presented by their authors.

The University College of Business thanks all the participants in this conference and invites them to become a continuous part of academic activities of a scientific research nature!

Good luck and thank you!

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.