Trajnime & Workshops


Kolegji Universitar i Biznesit përveç trajnimeve të ndryshme profesionale ofron dhe një gamë të gjerë trajnimesh dhe workshope në lidhje me:

  • Menaxhimin e karrierës;
  • Menaxhimin e kohës dhe punës;
  • Financa 5 & Alfa
  • Hartimin dhe menaxhimin e projekteve;
  • Hartimin e një plani biznesi;
  • Mënyrat sesi të gjejmë punë;
  • Pronësia intelektuale;
  • Mentoringu, etj.

Përveç kësaj KUB ofron për të gjithë studentët por jo vetëm,  trajnime (non formal education) sipas programeve europiane të të rinjve; Erasmus+ dhe Youth in Action.

Këto trajnime realizohen falë bashkëpunimeve që KUB ka me trajner dhe individ potencial me eksperiencë disa vjeçare në këtë fushë.

Shumë nga këto trajnime ju mund t’i përfitoni FALAS, dhe disa prej tyre kundrejt një tarife simbolike studentore, e cila dhurohet për bamirësi.

Share This: