EN/AL

AD SCIENTIFIC INDEX KA RENDITUR KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT NË VENDIN E 7 TË UNIVERSITETEVE MË TË MIRA NË SHQIPËRI.
Rankimi vjen si rrjedhojë e punës kërkimore-shkencore të publikimeve, konferencave ndërkombëtare, artikujve në revistat më në zë të BE me SCOPUS të stafit akademik të KUB.
Meso me shume
AD SCIENTIFIC INDEX KA RENDITUR KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT NË VENDIN E 7 TË UNIVERSITETEVE MË TË MIRA NË SHQIPËRI.
Rankimi vjen si rrjedhojë e punës kërkimore-shkencore të publikimeve, konferencave ndërkombëtare, artikujve në revistat më në zë të BE me SCOPUS të stafit akademik të KUB.
Meso me shume
AD SCIENTIFIC INDEX KA RENDITUR KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT NË VENDIN E 7 TË UNIVERSITETEVE MË TË MIRA NË SHQIPËRI.
Rankimi vjen si rrjedhojë e punës kërkimore-shkencore të publikimeve, konferencave ndërkombëtare, artikujve në revistat më në zë të BE me SCOPUS të stafit akademik të KUB.
Meso me shume
Previous
Next

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.