AKREDITIMI INSTITUCIONAL!


Read more…

Share This:

Konferenca Kombëtare “Përgjegjësia Sociale e Korporatës si Program Zhvillimi për Bizneset e Përgjegjshme”


Read more…

Share This:

Nisma studentore “Dashuria Thërret”


Read more…

Share This:

Akademia Profesionale e Biznesit Kampione e Ligës Universitare 2017!


Read more…

Share This:

Vizita e Ambasadores Greke në Akademi!


Read more…

Share This:

Konferenca e III Kombëtare Shkencore


Read more…

Share This:

Trajnimi “Improve Your Leadership Skills”


Read more…

Share This:

Kampion të “UNYT Universities Tournament 2017”


Përfaqësuesja jonë e futbollit shpallet kampion e “UNYT Universities Read more…

Share This:

Dhuro gjak, shpëto një jetë!


Sensibilizimi dhe humanizmi për njerëzit në nevojë vazhdon… Read more…

Share This:

Bamirësia nuk varfëron!


“Ne ndoshta nuk mund t’ua zgjidhim dot hallet por ama mundohemi Read more…

Share This: