Stafi Akademik


Viti Akademik 2020 – 2021

Nr. Funksioni Grada / Titulli Emri  Mbiemri
1 Rektori Prof. Dr. Leandro Haxhi
2 Dekani Prof. As. Dr. Ylber Bezo
3 Sekretaria Mësimore Bsc. Mirvjena Gremi
       
1 Staf Akademik Prof. Dr. Leandro Haxhi
2 Staf Akademik Prof. Dr. Flutura Kalemi
3 Staf Akademik Prof. Dr. Ingrit Shuli
4 Staf Akademik Prof. Dr. Vjollca Bakiu
5 Staf Akademik Prof. Dr. Remzi Keco
6 Staf Akademik Prof. Dr. Anilda Bozdo
7 Staf Akademik Prof. As. Dr. Ylber Bezo
8 Staf Akademik Prof. As. Dr. Kujtim Dule
9 Staf Akademik Prof. As. Dr. Ina Pagria
10 Staf Akademik Prof. As. Dr. Fran Brahimi
11 Staf Akademik Prof. As. Dr. Leonard Danglli
12 Staf Akademik Prof. As. Dr. Arben Kambo
13 Staf Akademik Dr.  Rezart Dibra
14 Staf Akademik Dr.  Edvin Stefani
15 Staf Akademik Dr.  Anila Bani
16 D.Departamenti Dr.  Ariet Malaj
17 Staf Akademik Dr. Ardi Bezo
18 D.Departamenti Dr. Irsida Dinoshi
19 Staf Akademik Dr. Alba Ramallari
20 Staf Akademik Dr. Lorena Bezo
21 D.Departamenti Dr. Enis Fita
22 Staf Akademik Dr. Mario Gjoni
23 Staf Akademik Dr. Elton Musa
24 Staf Akademik Dr. Jona Mulliri
25 Staf Akademik Dr. Silvana Greca
26 Staf Akademik Dr. kand. Nevila Xoxa
27 Staf Akademik Dr. kand. Anila Musaj
28 Staf Akademik Dr. kand. Inesa Toska
29 Staf Akademik MSc.  Silvana Kotja
30 Staf Akademik MSc.  Enerieta Hoxha
31 Staf Akademik MSc.  Gladiola Kuka
32 Staf Akademik MSc. Auditues Bledi Bezo
33 Staf Akademik MSc. Auditues Fatian Devija
34 Staf Akademik MSc. Auditues Enida Cara
35 Staf Akademik MSc. Auditues Albana Gjinopulli
36 Staf Akademik MSc. Auditues Festime Trebicka
37 Staf Akademik Msc.  Armila Xhebraj
38 Staf Akademik Msc. Erion Qatibi 
39 Staf Akademik Msc. Kaltra Selami
40 Staf Akademik MSc. Silvi Rusi
41 Staf Akademik MSc. Anisa Elezi
42 Staf Akademik MSc. Sara Lilo
43 Staf Akademik Msc. Loreta Polaj

Viti Akademik 2020 – 2021

Nr. Funksioni Grada / Titulli Emri  Mbiemri
1 Dekani Prof. As. Dr. Simon Gega
2 Sekretaria Mësimore MP Ambra Lezi
       
1 Staf akademik Prof. Dr. Bardhyl Cipi
2 Staf akademik Prof. Dr. Migena Leskoviku
3 Staf akademik Prof. As. Dr. Simon Gega
4 Staf akademik Prof. As. Dr. Kujtim Kapllani
5 D.Departamenti Dr.  Matilda Meta
6 Staf akademik Dr. Artan Manushaqe
7 Staf akademik Dr. Alket Jaupi
8 D.Departamenti Dr. Elsa Haxha
9 Staf akademik Dr. Emiljano Mustaqe
10 Staf akademik Dr. Erinda Male
11 Staf akademik Dr. Shpetim Karakushi
12 D.Departamenti Dr. Erinda Ahmetaj
13 Staf akademik Dr. Bajram Ibraj
14 Staf akademik Dr. Vasil Dodi
15 Staf akademik Msc. Magjistrat Kreshnik Ajazi
16 Staf akademik Msc. Magjistrat Emona Muci
17 Staf akademik Msc. Magjistrat Nurihan Seitaj
18 Staf akademik MSc. Avokat Evien Dako
19 Staf akademik MSc. Avokat Ardian Kasapi
20 Staf akademik MSc. Avokat Adela Çulani
21 Staf akademik MSc. Avokat Dritan Kruja
22 Staf akademik MSc. Klajdi Gjondedaj
23 Staf akademik MSc. Vojsava Gjoka
24 Staf akademik MSc. Enisa Terniqi
25 Staf akademik MSc. Brunilda Hoxha
26 Staf akademik Msc. Dritan Malaj
27 Staf akademik MSc. Enkelejda Myftari
28 Staf akademik MSc. Nerida Kastrati
29 Staf akademik MSc. Liljana Dhamo

Viti Akademik 2020 – 2021

Nr. Funksioni Grada / Titulli Emri  Mbiemri
1 Drejtori Prof. As. Dr. Asllan Hajderi
2 Sekretaria Mësimore Bsc.  Lorela Reçi
       
1 D.Departamenti Dr. Sofokli Garo
2 Staf Akademik Prof. As. Dr. Asllan Hajderi
3 Staf Akademik Prof. As. Dr. Algert Lala
4 D.Departamenti Dr. Jaup Zenuni
5 Staf Akademik Dr. Marsidi Gupi
6 Staf Akademik Dr. Inxhinier Eriola Zhuri
7 Staf Akademik Msc. Inxhinier Sokol Kapidani
8 Staf Akademik Msc. Inxhinier Oliver Shtylla
9 Staf Akademik Msc. Inxhinier Pranvera Hyseni
10 Staf Akademik Msc. Inxhinier Fatbardha Strati 
11 Staf Akademik Msc. Laborant Sali Reka
12 Staf Akademik Msc. Inxhinier Shpëtim Shefiti
13 Staf Akademik Msc. Inxhinier Stavri Paco
14 Staf Akademik Msc. Inxhinier Alma Hyra
15 Staf Akademik Msc. Inxhinier Dritan Karriqi
16 Staf Akademik Msc. Inxhinier Eneida Hoxha 
17 Staf Akademik Msc. Inxhinier Thoma Kalami
18  Staf Akademik Msc. Inxhinier Jonada Pelivani
19 Staf Akademik Msc. Inxhinier Klevis Topi
20 Staf Akademik Msc. Inxhinier Ersi Ago
21 Staf Akademik Msc. Inxhinier Rrezart Bozo
22 Staf Akademik MSc. Elida Toli
23 Staf Akademik MSc. Erjon Beça
24 Staf Akademik MSc. Gentjan Murataj
25 Staf Akademik MP. Inxhinier Azmer Dulevic
26 Staf Akademik MP. Inxhinier Bledi Pelivani
27 Staf Akademik MP.  Valdi Llaha
28 Staf Akademik Bsc. Laborant Leonard Koçi

KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT  synon të ndjekë politikën e punësimit të një stafi me përvojë, grada dhe tituj shkencorë, të cilët kanë përvojë të konsoliduar jo vetëm në fushën akademike por dhe nga realizimet e tyre praktike, si edhe një brezi të ri specialistësh të cilët kanë studiuar kryesisht në universitetet perëndimore dhe janë kthyer në Shqipëri për të përcjell  dijet dhe  eksperiencat e tyre te studentët tanë.

  • Mishërimi i “Brain Gain” është në fakt një prej synimeve të aplikuara nga KUB për të krijuar një staf dinjitoz në shërbim të objektivave të institucionit.
  • Shumica e stafit akademik janë të kualifikuar dhe mbajnë gradën “Doktor” të fituar në universitetet europiane.
  • Pranë familjes tonë akademike aktivizohen duke dhenë mësim edhe drejtues të lartë të institucioneve shtetërore, të cilët përcjellin tek studentët eksperiencën më të mirë të akumuluar ndër vite.
  • Disa prej Profesorëve janë trajnuar edhe nga Departamenti i Drejtësisë Amerikane sikurse edhe janë dekoruar nga Departamenti i Shtetit Amerikan;
  • Stafi akademik i KUB-it i nënshtrohet kualifikimeve të vazhdueshme, falë një bashkëpunimi të frytshëm me institucione vendase dhe të huaja;
  • Materializimi i bashkëpunimit me universitetet perëndimore do ë mundësojë kualifikimin dhe shkëmbimin e eksperiencave në mënyrë të vazhdueshme të stafit tonë.
  • KUB ka krijuar një proces “Guest Lectures”, ku mjaft pedagogë dhe profesionistë huaj japin disa orë mësimi dhe ndajnë me studentët dijet dhe eksperiencat e tyre më të mira;
  • Gjithashtu, KUB po punon fort për përfshirjen dhe përfitimin nga programet europiane Erasmus+, etj.

 

Share This: