Seminar me Z. Antonio Pecorella


Në kuadër të bashkëpunimit me Italian Network, ditën e sotme në mjediset e KUB u mbajt një leksion i hapur për studentët e ciklit Master nga Z. Antonio Pecorella, HR Recruiter Manager pranë Italian Network.

 Fokusi i këtij seminari ishte përgatitja e studentëve për tregun e punës ndërkombëtar, cilësitë që duhet të kenë, përgatitja për intervistën e punës, haritimi i një CV dhe letër motivimi të suksesshme, etj.

Duke falenderuar Z. Pecorella për kohën dhe leksionin, ju informojmë se trajnimi i radhës do të jetë ditën e shtunë, dt. 15.06.2019

 

DSC_0118DSC_0124

Share This: