Revista Studentore #KUBMag Nr.9


#KUBMag Nr.9
 
#KUBMag është një revistë studentore online, e cila publikohet në mënyrë periodike në web dhe rrjetet sociale të Kolegjit Universitar të Biznesit.
#KUBMag ju do të keni mundësinë të njiheni me eventet më të rëndësishme që realizohen në KUB, punime të ndryshme studentore gjatë konferencave, kërkime shkencore, përkthime, artikuj, etj.
#KUBMag është një revistë e cila realizohet falë kontributit vullnetar të studentëve dhe Qeverisë Studentore si dhe mbështetjes së KUB.
 
Për çdo informacion shtesë apo sugjerime ju ftojmë të na kontaktoni në adresën e emailit [email protected]
 
Ju falënderojmë dhe ju mirëpresim të bëheni pjesë e #KUBMag.
 
Për më tepër lexoni nr. 9 të #KUBMag
 
REVISTA KORRIK 2019_page-0001

Share This: