EN/AL

Pyetjet formuese për diplomimin e MPE 60 ECTS/1 Vjeçar (KF+MB)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Paketa e pyetjeve formuese për programet: MP ne Ekonomi, Profili: – “Kontabilitet Finance” (60 ECTS/1 Vjecar) MP ne Ekonomi, Profili: – “Menaxhim Biznesi” (60 ECTS/1 Vjecar)

Klikoni këtu për t’u njohur me pyetjet e plota.

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.