EN/AL

PYETËSORËT E STUDENTËVE (NJSBC)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Në zbatim të kërkesave për përmirësimin e vazhdueshëm të cilësisë se mesimdhenies në KUB gjatë muajit Janar antarët e NJSBC-së janë duke mbyllur procesin e plotësimit të formularëve drejtuar studentëve për shprehjen e opinioneve të tyre të pavaruara rreth tij.

Ky anketim ka përfshirë studentet e të tre njesive kryesore: Ekonomik, Drejtësi dhe Kolegji I Studimeve te Larta Profesionale.

Anketimi ka për qëllim marrjen e mendimeve dhe vlerësimeve nga studentët përsa iu përket pedagogëve  dhe cilësisë së shërbimit të ofruar që aktualisht iu ofrohet.

KUB është angazhuar rigorozisht në çdo plotësim kërkese, paqartësie apo dhënie infomacioni në lidhje me programet e studimit dhe vlen për tu theksuar fakti se ka patur një përfshirje të lartë të studenteve sikurse  përcjellje mendimesh mjaft me vlerë për institucionin.

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.