Search
Close this search box.

Thirrje për stafin e KUB për aplikim për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin Kodolányi János, Hungari

You can share the content of this site, maybe some of your friends need to see this information.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hapet thirrja
për aplikim për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin
Kodolányi János, Hungari

Kolegji Universitar i Biznesit ka kënaqësinë, që në kuadër të International Credit Mobility  (Erasmus+ ) në bashkëpunim me Universitetin Kodolányi János, Hungari të ftojë stafin akademik të tij (me angazhim full – time) për aplikime për bursa në Universitetin Kodolányi János, Hungari, për vitin akademik 2020-2021

Kohëzgjatja e
bursave:

Përcaktohet
në varësi të Marrëveshjesh që Kolegji Univeristar i Biznesit ka lidhur me
Universitetin Kodolányi János.

Llojet e
mobilitetit përfshijnë:

 • Shkëmbimin
  e stafit akademik (me angazhim full – time) për mësimdhënie apo trajnime;

Fushat e
mësimdhënies dhe trajnimeve përfshijnë:

 • Menaxhim
  dhe Administrim biznesi
 • Financë
 • Kontabilitet
 • Marketing
 • Inxhinier
   Operativ i Shkencave Kompjuterike
 • Informatike

Disa prej kritereve që duhen plotësuar dhe dokumentar janë :

 • CV
  + Lista e publikimeve (në gjuhën angleze );
 • Letër;
  motivimi (në gjuhën angleze);
 • Certifikata;
  e gjuhës së huaj (që vërteton njohuritë e gjuhës angleze duke filluar nga niveli B2 e sipër);
 • Plani;
  i mobilitetit për mësimdhënies[1].

Dokumentacioni i sipër kërkuar,
duhet të dorëzohet personalisht, pranë Zyrës së Kërkimit Shkencor dhe
Projekteve në Rektoratin e Kolegjit Universitar të Biznesit  ose mund të dërgohen në adresën e e – mail:
[email protected]

Afati për
aplikim: 9 Qershor 2020

Për
më shumë informacion mbi bursat mund të na kontaktoni në adresën: [email protected]

Kolegji Universitar “I Biznesit” ju uron shumë
suksese në aplikimin tuaj!


[1] Plani i Mobilitetit për mësimdhënie është një dokument, në të cilin duhet të specifikohet programi juaj i propozuar që do të kryeni gjatë periudhës së mësimdhënies (lutem referohu dhe plotëso Marreveshjen Tip për Mësimdhënie).

Mëposhtë gjeni formularët e aplikimit:

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.