Search
Close this search box.

Thirrje për stafin e KUB për aplikim për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin Cadiz, Spanjë

You can share the content of this site, maybe some of your friends need to see this information.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hapet thirrja për aplikim për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin e Cadiz, Spanjë

Kolegji Universitar i Biznesit ka kënaqësinë, që në kuadër të International Credit Mobility  (Erasmus+ ) në bashkëpunim me Universitetin e Cadiz, Spanjë të ftojë stafin akademik të tij (me angazhim full – time) për aplikime për bursa në Universitetin e Cadiz, Spanjë për vitin akademik 2021-2022.

Kohëzgjatja e bursave:

Përcaktohet në varësi të Marrëveshjesh që Kolegji Univeristar i Biznesit ka lidhur me Universitetin Cadiz, Spanjë.

Llojet e mobilitetit përfshijnë:

  • Shkëmbimin e stafit akademik (me angazhim full – time) për mësimdhënie apo trajnime;

Fushat e mësimdhënies dhe trajnimeve përfshijnë:

  • Menaxhim dhe Administrim biznesi
  • Financë
  • Shkencave Kompjuterike
  • Informatike

Disa prej kritereve që duhen plotësuar dhe dokumentar janë :

  • CV + Lista e publikimeve (në gjuhën angleze );
  • Letër; motivimi (në gjuhën angleze);
  • Certifikata; e gjuhës së huaj (që vërteton njohuritë e gjuhës angleze duke filluar nga niveli B2 e sipër);
  • Plani; i mobilitetit për mësimdhënies[1].

Dokumentacioni i sipër kërkuar, duhet të dorëzohet personalisht, pranë Zyrës së Kërkimit Shkencor dhe Projekteve në Rektoratin e Kolegjit Universitar të Biznesit  ose mund të dërgohen në adresën e e – mail: [email protected] [email protected]

Afati për aplikim: 15 Tetor 2021

Për më shumë informacion mbi bursat mund të na kontaktoni në adresën: [email protected]

Kolegji Universitar “I Biznesit” ju uron shumë suksese në aplikimin tuaj!

[1] Plani i Mobilitetit për mësimdhënie është një dokument, në të cilin duhet të specifikohet programi juaj i propozuar që do të kryeni gjatë periudhës së mësimdhënies (lutem referohu dhe plotëso Marreveshjen Tip për Mësimdhënie).

Mëposhtë gjeni formularët e aplikimit:

 

 

ME SHUME PROJEKTE

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.