Search
Close this search box.

Thirrje aplikimi për bursa Erasmus + për stafin e KUB pranë Utenos Kolegija, Lituani!

You can share the content of this site, maybe some of your friends need to see this information.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Në kuadër të Programit Erasmus +, ju bëj me dije se në bashkepunim me  Utenos kolegija (Utena UAS), pas dakordësis për ti dhënë mundësinë stafit tonë për të shkuar për një trajnim me shpenzime të mbuluara në Lituani ofrohet  mobilitet vetëm për një staf për Teaching.

Bashkëlidhur gjeni formularin e aplikimit i cili duhet të dorëzohet brenda dates 19 Tetor 2022 për këdo që ka interes. 

Gjithashtu për përzgjedhjen apo mospërzgjedhjen e secilit do iu komunikohet në bazë të vendimit që merr Komisioni Erasmus +. 

Njëkohësisht ju risjell në vëmendje se të gjithë personat që dërgojnë aplikime dhe nuk iu miratohet në këtë lloj thirrje, kalojnë automatikisht në fazë pritje për të pasur prioritet për thirrjet e ardhshme.

Procesi do të zhvillohet në  mënyrë të drejtë dhe transparente.

Për çdo infomacion ndoshta më të detajuar, ju lutem mos hezitoni të më kontaktoni.

E-mail: [email protected]

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.