Programi ERASMUS + në Kolegjin Universitar të Biznesit


Kolegji Universitar i Biznesit dhe Zyra e Kërkimit Shkencor dhe Projekteve në KUB, ju bën me dije se tashmë startoi edhe zhvillimi i mobilitetit të pare të studentëve të KUB-it në kuadër të angazhimit në Programin Erasmus + dhe disponibilitetit të partnerëve tanë eurpianë. 
 
Studentet:
Aleksia Daja – Programi i studimit Bachelor në Informatikë Biznesiviti i III-të 
Megan Gici – Programi i Studimit Bachelor ne Administrim Biznesi, viti i III-të,
 
Të pranuara nga Universiteti Kodolanyi Janos në Budapest, Hungari, kanë mberritur më 25.01.2021 sipas të gjitha udhëzimeve të dhëna nga Koordinatorja e programit të këtij Universiteti. 
 
Punë të mbarë dhe suksese!

Share This: