EN/AL

Prof. Asoc. Dr. Asllan Hajdëri

Prof. Asoc. Dr. Asllan Hajdëri

Drejtor i Kolegjit të Studimeve të Larta Profesionale (2 vjeçare)

Prof. Asoc. Dr. Asllan Hajdëri

Drejtor i Kolegjit të Studimeve të Larta Profesionale (2 vjeçare)
” Mësoni që të bëni diferencën! “

Biografia

Kam fituar eksperienca të mëdha si inxhinier prodhimi dhe projektimi si në kombinatin metalurgjik Elbasan (4 vjet) , në grupin qeveritar për prodhimin e motorit të unifikuar shqiptar (2 vjet), në servise për automjetet (3 vjet) dhe në Drejtorinë e Përgjitheshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor (4 vjet). Ndërsa eksperiecat e punës si pedagog i kam filluar që në 1979 në filialin e Elbasanit deri në 1981 duke dhënë disa lëndë, më pas si pedagog në Fakultetin e Inxhinierise së Ndertimit të UPT deri ne 2001 më pas pedagog, përgjegjës departamenti dhe dekan i Fakultetit të Studimeve Profesionale në UAMD për 7 vjet dhe që nga 2018 pedagog, përgjegjës departamenti dhe drejtor i Kolegjit të Studimeve të Larta Profesionale në KUB, ku jam aktualisht. Kam botuar 5 tekste, 22 publikime në revista shkencore dhe 35 referime në konferenca shkencore .

Edukimi

  • UT Fakulteti Inxhinierisë, Dega mekanike, Inxhinier Mekanik për transport, diplomë 5 vjeçare
  • Shkolla e Doktoraturës pranë Fakultetit të Inxhinerisë së Ndërtimit (1986-1990), në fushën e dinamikës së motorëve të autotraktorëve
  • Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit, Universiteti Politeknik i Tiranës, Marrja e titullit Prof. Asoc (shtator 2000)

Aftësitë

Inxhinier projektimi në fushën e konstruksioneve
100%
Inxhinier zbatimi në fushën e konstruksioneve
100%
Inxhinier në sevise automjetesh
100%

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.