EN/AL

61f7d3c10df7b (1)

Msc. Erjola Reçi

Asistent Lektor

Msc. Erjola Reçi

Asistent Lektor
” E vetmja mënyrë për të bërë punë të mëdha është që ta doni atë që bëni! “

Biografia

Kam përfunduar studimet Bachelor dhe Master në fushen e Teknologjisë së Informacionit dhe studimet e dyta Bachelor ne degën Kontabilitet-Financë. Rekrutuar si punonjëse IT e Drejtorisë së Përgjithshme të Pronësisë Industriale pranë Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë që prej vitit 2016.

Edukimi

  • Universiteti Politeknik i Tiranes,
  • Universiteti Akademia e Biznesit,

Aftësitë

IT Consulting
100%

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.